Softwareinstallatie

Softwareinstallatie door DDG Computers is makkelijk en snel. Heeft u moeite met het installeren van een nieuw programma? Of weet u niet hoe u uw programma’s moet instellen? Laat ons helpen!

WIlt u graag een nieuw programma, of besturingssysteem op uw computer, maar weet u niet hoe u deze moet installeren? Wij zorgen er voor dat het programma of besturingssysteem juist geïnstalleerd wordt, en een geldige licentie heeft*. Ook voor het instellen van uw programma’s kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen onder andere helpen met:

  • Microsoft Office
  • Antivirussoftware
  • Windows installatie
  • Linux installatie
  • Browsers (Chrome, Firefox, etc.)
  • Adobe programma’s (Photoshop, Lightroom, etc.)
  • Computerspellen (Games)

Voor deze dienst betaalt u €20 inclusief btw.

U kunt softwareinstallatie laten uitvoeren op afstand, bij u thuis of op kantoor, of bij ons door uw computer langs te brengen.

Lukt het ons niet om het programma of besturingssysteem te installeren, of in te stellen? Dan betaalt u niks! Gewoon volgens ons No Cure, No Pay werkwijze.

*Licenties zijn niet inbegrepen in de prijs, en worden vooraf betaald. Betaalde licenties kunnen niet terugbetaald worden.

Veelgestelde vragen

Wat betekent ``Op afstand``?
Wij kunnen softwareinstallaties ook op afstand uitvoeren. U kunt een programma installeren om ons eenmalig toegang te geven tot uw computer. U kunt tijdens de installatie meekijken wat wij doen. Het is ook mogelijk om met ons te bellen tijdens een installatie. Zo kunt u eventuele vragen stellen.
Hoeveel kost een licentie?
Wij kunnen geen vaste prijs voor een licentie geven. Deze prijs zal afhankelijk zijn van uw wensen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende versies van programma’s. Elk met hun eigen prijs.

Ook zijn er programma’s die een kortingsactie hebben voor bijvoorbeeld studenten. Of mensen die het programma alleen niet-commercieel gebruiken.

Kan ik zelf een licentie geven?
U kunt zelf een licentie aan ons geven om deze te gebruiken voor de installatie. Let wel op dat u de juiste licentie geeft. Zo hebben sommige programma’s meerdere licenties die besteld kunnen worden. Elk met zijn eigen (extra) functies.
Ik wil graag een besturingssysteem laten installeren, kan dat?
U kunt ook een besturingssysteem laten installeren. Als u een afspraak maakt met ons kunt u doorgeven welk besturingssysteem u wilt laten installeren.

Maak nu een afspraakWij zullen zo snel mogelijk een aanbod doen voor een afspraak.

DDG Computers
Ooievaarstraat 251
2162XN
Lisse

computer@ddgict.nl

Let op! U kunt alleen langskomen op afspraak.

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten